00359 88 6255742

r@princiere.eu

info плащания

promo курс

курсове руски

курсове английски

курсове български

дистанционно

начини за плащане:

през EPAY.bg

в брой през EASYPAY.bg

? online  с банков трансфер, ccbank.bg

с банков трансфер

Курс по четене на френски език за начинаещи

Френският език е един от шестте официални езици в ООН /Организацията на обединените Нации/. В Европа: Франция, Белгия /Валония/ и Люксембург говорят френски език като майчин език и използват езика в държавната администрация и общините. В Америка говорят френски език в Канада, Гваделупа, о.Мартиника, о.Света Лусия и във френска Гвиана като майчин и официален език на държавите. В почти цяла северозападна и централна Африка /над 16 държави/, включително Сейшелски острови, Майот , Мадагаскар, остров Мавриций и Рейюнион, френският език е официален или административен език. В Азия френски говорят в държавите - бивши френски колонии, Нова Каледония и френска Полинезия.

Увеличете вашите възможности за кариера или за работа/бизнес в световен мащаб. Научете се да четете грамотно френски език и на неангажиращ разговор. Започнете с курса по четене на френски букви и буквосъчетания. Запишете се .
Акцентите на обучението са:
Ще научите как да произнасяте правилно 35 звука и 26 букви от френската азбука, включително правила за четене на буквосъчетания и френските ударения.
Ще научите думи и изрази важни за пътуване с различни видове транспорт , пазаруване и хранене, изразяване на комплименти и учтиви изрази
Ще усвоите как да спрягате най-разпространените глаголи в сегашно време, най-често използвани в ежедневието и необходими за провеждане на нормален разговор в разказни, отрицателни и въпросителни изречения , включително и някои местоимения;

курс по френски- четене
Провеждане : при формиране на група от 5 учащи
Продължителност: 12 учебни часа
Код на обучението : FR1/ такса: 100 леваe-mail: r@princiere.eu ; ПРИНСИЕР ЕООД, GSM телефон: 00359 88 6255742;

Декларация за поверителност;

Правила за записване и обучение